Klaar voor de start?

Ben je klaar om je hardloopprestaties te verbeteren of je voor te bereiden op je eerste marathon? Bij Robin van Riel kun je terecht voor gepersonaliseerde trainingsschema’s die volledig zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen, en maandelijks opzegbaar zijn. Of je nu een beginner bent die voor het eerst een marathon wil lopen, of een ervaren hardloper die zijn snelheid wil verbeteren, Robin biedt een passend pakket. Hieronder vind je de prijzen voor de verschillende pakketten, zodat je de begeleiding kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen en budget.

 

Brons
maandelijks
10,-
Goede start
Wekelijks basis schema
Keuze uit 5km & 10km schema
Voor ieder niveau toegankelijk
Begin direct
Zilver
maandelijks
30,-
Beste Keuze
Intakegesprek
Wekelijks persoonlijk trainingsschema voor jouw doel
Wekelijks contactmoment
Coaching en feedback
Persoonlijk raceplan
Voedingstips
Toegang tot 'Beter Lopen' content
Begin direct
Goud
maandelijks
45,-
Perfecte voorbereiding
Intake gesprek
Online loopanalyse
Wekelijks persoonlijk trainingsschema voor jouw doel
Dagelijks bij te sturen
Wekelijkse contactmoment
Maandelijks videobellen
Persoonlijk raceplan
Voedingstips
Toegang tot 'Beter Lopen' content
Begin direct

Geïnteresseerd? Mail nu vrijblijvend naar: robinvanriel2000@hotmail.com of stuur een berichtje via onderstaande socials.

1. Wie is Robin van Riel?
Robin van Riel is een ervaren middellangeafstandsloper en coach, gespecialiseerd in het ontwikkelen van gepersonaliseerde trainingsschema’s. Hij heeft deelgenomen aan zowel nationale als internationale wedstrijden en gebruikt zijn uitgebreide kennis en ervaring om hardlopers van alle niveaus te begeleiden.

2. Wat houdt persoonlijke hardloopbegeleiding in?
Persoonlijke hardloopbegeleiding bij Robin van Riel omvat een op maat gemaakt trainingsschema, afgestemd op jouw doelen, conditie en levensstijl. Dit schema helpt je om gericht en verantwoord te trainen, met speciale aandacht voor blessurepreventie en prestatieverbetering.

3. Wat zijn de voordelen van een gepersonaliseerd trainingsschema?
Een gepersonaliseerd trainingsschema biedt structuur, motivatie, en begeleiding. Het helpt je om op een verantwoorde manier te trainen, rekening houdend met je unieke doelen en mogelijkheden, wat leidt tot snellere vooruitgang en minder kans op blessures.

4. Hoe kan persoonlijke hardloopbegeleiding mijn prestaties verbeteren?
Robin van Riel biedt technische begeleiding op het gebied van loopstijl, ademhalingstechnieken en uitrusting, die samen je hardloopprestaties kunnen verbeteren. Daarnaast helpt hij je om realistische doelen te stellen en je voortgang bij te houden, wat essentieel is voor blijvende motivatie.

5. Wat kost persoonlijke hardloopbegeleiding?
De kosten van persoonlijke hardloopbegeleiding variëren afhankelijk van het gekozen pakket. Robin biedt verschillende opties aan, zodat je een pakket kunt kiezen dat past bij je budget en behoeften. De investering in professionele begeleiding leidt vaak tot betere prestaties en minder blessures, wat de kosten zeker waard maakt.

6. Biedt Robin van Riel ook voedingsadvies?
Ja, Robin biedt voedingsadvies aan dat is afgestemd op jouw trainingsdoelen en wedstrijden. Een goed voedingsplan kan een grote impact hebben op je prestaties en herstel, en Robin zorgt ervoor dat je de juiste voeding krijgt om het maximale uit je trainingen en wedstrijden te halen.

7. Hoe helpt Robin van Riel om gemotiveerd te blijven?
Robin’s persoonlijke aanpak, gecombineerd met op maat gemaakte trainingsschema’s en regelmatige voortgangsmonitoring, helpt je gemotiveerd te blijven. Hij ondersteunt je tijdens moeilijke periodes en zorgt ervoor dat je je doelen blijft nastreven.

8. Welke resultaten hebben anderen behaald met Robin’s begeleiding?
Vele lopers, van beginners tot ervaren atleten, hebben hun doelen bereikt dankzij Robin’s begeleiding. Van het voltooien van hun eerste 5 km tot het verbeteren van persoonlijke records op verschillende afstanden, Robin heeft een breed scala aan succesverhalen.

Deze FAQ biedt een overzicht van wat je kunt verwachten van persoonlijke hardloopbegeleiding met Robin van Riel en hoe het jou kan helpen om je hardloopdoelen te bereiken.