Hoofdsponsor van The Riel Deal worden?

Wat ontzettend fijn dat er sponsoren zijn! En..natuurlijk maken een aantal grote sponsoren meteen duidelijk dat er niet zomaar geld wordt ingezameld, maar dat er daadwerkelijk een kwalitatief hoger doel mee gebaat is.

Sinds een aantal jaren is RunX de hoofdsponsor van Robin en het Mila-team van A.V. Attila en heeft Notariskantoor Appels uit Tilburg recent zijn steentje bijgedragen aan de totstandkoming van Stichting The Riel Deal. Gezien de recente prestaties van Robin ( kwalificatie voor het WK Jeugd 2018 en Nederlands Kampioen JJA 2018) mag je verwachten dat er meer dan voldoende reden is om Robin te sponsoren.

Voor sponsorbedragen boven de 250 euro mag er ook een tegenprestatie van Robin worden verwacht. Een workshop voor het personeel, een clinic op de A.V. Attila baan of een praktijkgerichte opdracht richting marketing en sales acties, er is van alles mogelijk. De sponsoring kan makkelijk en snel via onderstaand button worden gedaan. Daarna ontvangen we graag per mail de bedrijfsgegevens en een idee of wens voor de tegenprestatie. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

[paytium name=”Your webshop name” description=”Your product or description”]
[paytium_field type=”dropdown” label=”Wij sponsoren ” options=”250/500/750″ options_are_amounts=”true” /]
[paytium_total /]
[paytium_button label=”Pay” /]
[/paytium]